Gårdsdag 25 februari & sportlov

Årets första gårdsdag bjuder på barnteater för de minsta. Teater Tummeliten gästar caféet med Sagan om Pannkakan. Under sportlovet har vi specialöppet i caféet. Välkommen!

Gårdsdag lördag 25 februari

Dockteater kl 11 och 13 i Hästskostallet. Teater Tummeliten gästar med föreställningen Sagan om Pannkakan. Begränsat antal platser, biljetter hämtas från kl 10.30 utanför gårdscaféet. Föreställningen är kostnadsfri. Från ca 3 år.

Om föreställningen:
Mamman steker pannkaka till sina sju hungriga barn, men pannkakan vill inte bli uppäten utan rullar iväg. På vägen träffar hon Karefar, Hönapöna, Tuppesnuppe, Ankavanka, Åsagåsa och NasseLasse. Pannkakan lyckas rulla iväg ifrån alla ända tills NasseLasse kommer med ett förslag.

Caféet och Statarmuseet har öppet hela dagen kl 11-16. Mjölkprovning i Statarmuseet. Kossan Öja har flyttat in i museet!

Sportlov & vinterlek på gården!

Caféet har specialöppet under sportlovet från onsdag till och med söndag kl 11-16. Pyssla med snöflingor i caféet och bjud våra vinterfåglar på en frökotte!

Grillen mitt på gårdsplanen tänds kl 11. Låna med en fikakorg och fyll i caféet med bakverk, kaffetermos och saft. Du kan också köpa korv och marshmallows att grilla själv.

Vinterlandskap vid Överjärva gård
Senast uppdaterad