Höstlov 2-6 november

Välkomna till ett roligt höstlov för både stora och små. Prova på sysslor och lekar från förr, naturpyssla, hoppa käpphäst eller se var de riktiga fladdermössen bor...

2 november - hoppa käpphäst!

Kl 09.00-13.00
Solna Fältrittklubbs Ungdomssektion bjuder in till käpphästtävling på Överjärva Gård. Ta med din egna käpphäst eller låna en av oss. En fartfylld tävling där alla får rosett! Vi avslutar med prisutdelning, hästsnack och korvgrillning. Kostnadsfritt, ingen åldersgräns, anmälan krävs.
Anmäl dig här > Länk till annan webbplats.

2 - 6 november - pyssel, lek och spring!

Kl 11.00-16.00
I gårdscaféet dukar vi fram naturpyssel med löv. Sysslor och lekar från förr är framme både ute och inne! I Boplatsrundan ser du var de riktiga fladdermössen bor...

Missa inte Naturpasset - en orienteringskarta för Ursvik och Igelbäckens naturreservat av Sundbybergs orienteringsklubb. Tre av kontrollerna gömmer sig vid Överjärva gård. Naturpasset med karta och instruktioner finns att köpa i caféet. Gäller till och med november - passa på att prova orientering i egen takt!

Gårdscaféet har öppet onsdag till söndag kl 11-16 hela höstlovet. Här kan du köpa god fika, varm choklad, ved och ogrillad korv som du kan ta med till grillplatsen på gården. Välkomna!

Senast uppdaterad