Andra mötesplatser och nätverk i Solna

Det finns många företagsstödjande organisationer, nätverk och mötesplatser som företag i Solna kan ta del av. Vissa är lokala, andra verkar nationellt. Här listar vi olika forum för dig som är verksam i Solna.

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg Visa Dölj

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg ger dig som funderar på eller redan driver eget kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. De anordnar seminarium, nätverksträffar och har ett mentorprogram samt ett uppstartslån som är anpassat till nystartade företag.

Länk till NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företagarna Solna Visa Dölj

Företagarna Solna ingår i Sveriges största företagarorganisation med 60 000 företagare och de arbetar för att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag – både i Solna och i hela landet. Företagarna Solna anordnar en mängd olika aktiviteter.

Länk till Företagarna Solna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Almi Stockholm Visa Dölj

Almi erbjuder företagslån, affärsutveckling och riskkapital till små och medelstora företag. Almi ägs av region Stockholm och staten med uppdraget att främja företagande och entreprenörskap i Stockholms Län.

Länk till Almi Stockholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Stockholms Handelskammare Visa Dölj

Stockholms Handelskammare är en oberoende näringslivsorganisation som drivs på uppdrag av deras medlemsföretag. De är politiskt obundna och agerar utan vinstintresse för att främja en välmående huvudstadsregion.

Länk till Stockholms Handelskammare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

AVM Affärsverkstan Solna Visa Dölj

AVM affärsverkstan erbjuder servicen att företagare, entreprenör och nätverkare ska få träffas, knyta kontakter. Köpa och sälja. AVM verkar under parollen: Högt i tak och öppna dörrar - Affärer, nytta å nöje- Lagkänsla och medlemmarna träffas en gång i månaden.

Länk till AVM Affärsverkstan Solna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

BNI Solna Visa Dölj

BNI, Business Network International, är ett affärsnätverk som finns över hela landet och i stora delar av världen. BNI har funnits snart 40 år och har en struktur som bygger på personliga rekommendationer. Medlemmarna träffas en gång i vecka för att hjälpa varandra fram till fler affärer.

Länk till BNI Solna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bromma & Solna Business Club Visa Dölj

2011 Startade Bromma Business Club som 2017 Bytte namn till Bromma& Solna BC. Klubben är en del av affärnätverket Clawe Business Club som är en mötesplats för affärsmöjligheter.

Länk till Bromma & Solna Business Club Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svenskt Näringsliv Visa Dölj

Svenskt Näringsliv samlar 60 000 företag och 49 bransch- och arbetsgivarorganisationer. En av Svenskt Näringslivs viktigaste roller är att vara en plats för näringslivet att mötas och samverka tvärs över bransch- och storleksgränser.

Länk till Svenskt Näringsliv Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Business Sweden Visa Dölj

Business Sweden hjälper svenska företag att nå sin fulla internationella potential genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd.

Länk till Business Sweden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss gärna om din företagarförening eller ditt nätverk för Solnas företag inte finns med. Skriv till foretagare@solna.se

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad